Sunday, May 1, 2011

Raportti täältäkin...

Kovin meni äkkiä huhtikuu eikä (tietenkään) suunnitelmien mukaan. Uusi muutto varmistui, pakkaaminen alkoi ja viikko vietettiin vatsataudin kourissa... Tavoittelemaani kiloon en päässyt, kokonaissaldo on 430 g. Tähän on tyytyminen.

Ensimmäisenä valmistui asusteita 4v. esikoiselle. Musta peruspipo (40 g), kirjavat sukat (40 g) ja raitalapaset (30 g). Kaikki neulottu Nallen oloisista jämänykeröistä, lisäbonuksena jännetupentulehdus...

Kaksi Etiopia-nuttua Nallejämistä pyöröillä tehtynä (ihan loistava käsilaukkuneule!). Molempien paino on 70 g.


Kuun puolivälin nimipäivätytölle sukat Nallesta (35 g), jälleen. Kun vielä muistaisi viedä ne saajalleen. Onneksi tyttö on vielä niin pieni, ettei päivämääristä piittaa :)


Viimeisenä vähän itsellekin... Tuunasin vanhat säärystimet "Pepin paremmiksi pyhäsukiksi" ja tein raidalliset terät niihin (50 g). Kait tällaiset projektit hyväksytään saldoihin? Toiset raitasukat (95 g) ovat kahden vaiheilla oman lahjapussin ja ilmastosukkiin lähdön välillä.


Että tähän tyyliin täällä. Kameran päiväys on muuten pielessä (enkä osaa sitä muuttaa). Kaikki on kuvattu tänään iltahämärissä lastenhuoneen kuperkeikkapatjalla. Kivaa oli taasen jämiä penkoa, kiitokset emännälle. Toivottelen kaikille lämmintä ja inspiroivaa kesää! Enköhän itsekin pääse taas vauhtiin, kunhan on laatikot purettu ja kotiuduttu :)







1 comment:

Puputsi said...

Ens vuonna sitten taas uudessa kodissa uuteen jämälankakierrokseen, niin kyllä se sitten siitä etenee! :)

Grammat merkitty kirjanpitoon.