Tuesday, April 19, 2011

Huivike

Phiih! Henki pihisee vielä. Olen takunnut elämäni ensimmäisen Fifin kanssa viime päivät ja lisäksi viikonloppu meni messuillessa Helsingissä. Yhtäkaikki viime yönä pingottui kimmeltävä Fifi 3-vuotiaan koossa.


Tähän työhön on neulottu jupinaa ja mutinaa ja kerran se tuli purettuakin. Kaavio on kyllä ihanan helppo, mutta otti hetken, että opin muistamaan ulkoa joka rivin.


Lanka loppui kesken päättelykerroksen viimeisellä 15 senttimetrillä, joten reunaan tuli kökkö vaaleanbeige raita. Mutta se ei pikku rinsessaa haittaa!








Kuvauspaikka on... Hmm... Sanalla sanoen ankea, mutta malli vaati pikaista kuvausta, eikä tähän hätään keksitty parempaa paikkaa (jossa taustalla ei näy leluja, vaatekasoja tms.).

Lankana tässä pikkuhuivissa on jokin muinainen kimallelanka, jollaista en itse ehkä olisi koskaan tullut hankkineeksi. Sitä näytti olevan muutama pikku nöttönen mustaakin, joten liekö loput mamman kutomassa 80-luvun raidallisessa neulepuserossa? Sellainen minulle langoista ensimmäisenä tuli mieleen, mutta tässä huivissa tuo lanka itseasiassa mielestäni ihan toimii. Ainakin lapsella. ;)

Kulutus oli vaivaiset 24 grammaa...

Seuraavaksi taidan tarttua sukkapuikkoihin!

6 comments:

MysteryKnitter said...

Tyrmäävän upeaa!

Neulovanelli said...

Suloinen prinsessa, kimallus on ihan kohdallaan!

miumu said...

Söpö!!!

raita said...

Ihana!

Puputsi said...

Ihana rinsessa :)

Grammat merkitty.

susamaria said...

Hieno huivi ja suloinen tyttönen :)