Thursday, May 20, 2010

Lahjaneulontaa


Virkkasin kahden eri harmaan puuvillalangan jämät taas yhdeksi sarjaksi alusia, reunuksessa on pinkkiä Tennesseetä. Näillä on painoa 30 g.

Miespuolinen kolleega lähti eläkkeelle yli 40 vuoden työrupeaman jälkeen (samalla työnantajalla siis), ja koska minulla on tapana muistaa eläköityviä omatekoisilla lahjoilla, jatkoin tätä tapaa. Kolleega on innokas mökkeilijä, marjastaja, sienestäjä ja metsästäjäkin, joten oli luonnollista varustaa hänet hirvimetsään soveltuvalla, selvästi erottuvalla pipolla. Löysin varastostani hiukan yllättäen vajaan seiskaveikkakerän (yllättäen siksi, että yleensä laitan vajaat kerät omaan laatikkoonsa, josta niitä on helppo poimia jämäprojektien tarpeiksi) täysinäisten kerien laatikosta - tämä lienee jäänyt tyttären torkkupeitosta. Pipoon meni 68 g ja kerään jäi vielä 20 g käytettäväksi johonkin muuhun.

Yhteensä on siis taas 98 g lisättäväksi saldooni. Ja nyt jatkamaan keskeneräistä jämäprojektia - jospa senkin saisi raportoitavaksi tässä parin päivän sisällä... =)

2 comments:

Neulovanelli said...

Ihana tapa muistaa eläkkeelle lähtijää!

Unknown said...

Sieviä nuo aluset!

Grammat kirjattu.