Friday, April 30, 2010

Tervehdystä!

Täällä Miia, joka irkissä haahuilee nickillä momentum. Jämäilemään lähden vielä punnitsemattomalla korillisella jämälankoja. Pääosin korillinen sisältää seiskaveikkahenkisiä lankoja, mutta jotain ihmeellisiä 15 vuotta sitten mummolta saatuja nöttösiäkin on mukana. Taitaapa olla muuten jotain mummon itse värjäämiä villalankojakin seassa. Värimaailma painottuu vihreään ja punaiseen, mutta löytyy myös mm. valkoista, violettia ja mustaa.
Tarkoitus on toteuttaa eräs hullu idea ja neuloa joulukuusen koristeita :) Ravelrystä on kahlattu ja favetettu mallit, joita aion alkaa kokeilemaan. Kun joulukuuseen on tarpeeksi koristeita ja aikaa jämäilyyn vielä on, on mielessä neuloa pieniä joulujuttuja valmiiksi, joita voi sitten liittää joululahjoihin tai viedä viemisinä kylästellessä.
Toukokuu on neulonnallisuuden lisäksi kuntoilullinen, kun keräsin tiimin töissä ja osallistutaan työpaikan kuntoiluhaasteeseen. Saa nähdä, kummassa haasteessa onnistuu paremmin :) Molempien myötä kesää odotellessa on kuitenkin oikein mieluisaa tavoitteellista puuhaa!

Neulomisiin!
Miia aka momentum

2 comments:

Neulovanelli said...

Hieno idea koota porukka kuntoiluun! Itselläni on työssä liikuntaprojekti menossa, tahtoo vaan jäädä liikkuminen väliin kun neuleet ottavat aikaa ja huomiota.

Puputsi said...

Pitää neuloo jotain niin simppeliä, että voi samalla kävellä, kun neuloo! ;)